Inridning, tillridning, utbildning och försäljning av dressyrhästar

 • Annonsid: 1501932
 • 2 månader sedan
 • 195 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Från och med 1 november har jag möjlighet att ta emot hästar och ponnyer (C-ponny och uppåt) för inridning, tillridning, utbildning och försäljning. Jag håller till på Olsegårdens Ridklubb utanför Tvååker, Varberg. Här finns tillgång till fina hagar, två uteridbanor, fullstort ridhus samt bra uterittsmöjligheter. Jag, Saga Kullberg, har jobbat 5 år hos Stefan Jansson i Varberg, 2 år som dressyrstipendiat på Ridskolan Strömsholm samt 15 månader som beridare hos Charlotte och Rasmus Haid Bondergaard. Har hästskötarexamen och ska gå C-tränarutbildningen under 2021.

  Jag har stor erfarenhet av att rida in och utbilda hästar upp till svår klass. Jag har visat treåringar på unghästtest med diplom, ridit ett flertal hästar i olika åldrar på Breeders, Falsterbo och Elmia. Har startat upp till Intermediaire I med placering på egenutbildade hästar och har deltagit i Lag-SM 2018 och 2019. Mina hästar tränas varierat med fokus på förtroende och hållbarhet och jag lägger ner mycket tid på skötsel av hästen utöver ridningen. Har genom åren tränat regelbundet för Stefan Jansson, Louise Nathorst, Lars Andersson, Marianne Esseen Söderberg och Rasmus Haid Bondergaard.

  Kontakta mig gärna för att lägga upp en individuell plan för just din häst eller ponny!

  läs mer på: https://sagakullberg.se

  First ad
  Kontakta annonsör

    Hallands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad

  Liknande annonser