Behöver du hjälp med din häst?

 • Annonsid: 1691764
 • 21 dagar sedan
 • 392 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
1 kr


  INRIDNING, TÄVLING, UTBILDNING, FÖRSÄLJNING

  Hej!

  Om du behöver hjälp med att rida in, förbereda inför 3 års test, sälja, utbilda, tävla eller helt enkelt bara motionsrida din ponny eller häst då hjälper jag gärna till.
  Vid önskemål hjälper jag även till med diverse hanteringsproblem såsom lastproblem eller andra hanterings problem.

  Jag är en tjej på 19 år som ridit i 16 år nu, jag har trotts min unga ålder hunnit samla på mig både kunskap och erfarenhet.
  Jag har god vana av unghästar, hingstar och föl. Har ridit in flertalet hästar med goda referenser och även skolat om en del galopphästar till ridhästar.
  Mitt fokus ligger främst på hoppningen men kan den grundläggande dressyren såsom sluta, öppna, fram/ bakdelsvändning osv.

  Då jag är liten av mig kan jag även ta emot mindre ponnys. Jag är 163 lång och väger ca 52 kg så det går fin fint även med dom mindre.

  Har utbildat min tidigare ponny från grunden och vi hoppade banor på 115 och enstaka hinder på 135 innan hon såldes.
  Just nu har jag en unghäst som är inriden men med en problematisk bakgrund både i hantering och ridning som vi fått jobba mycket med. En väldigt speciell häst som krävt mycket tålamod.

  Mitt fokus ligger på att få en bekväm, lugn, trygg och lycklig häst som trivs med det arbetet som görs. Jag stressar inte fram något och lyssnar på hästens signaler. För mig är det viktigt att rida med så lätta hjälper som möjligt och vara följsam.
  Min tanke är att individanpassad träningen för att få ut så mycket som möjligt från varje häst och forma träningen kring vad som passar dom bäst.
  Är noga med att arbeta hästarna varierat och även på olika underlag. Lägger stor vikt vid att dom ska vara mjuka och fina i sina muskler.
  Har en nära dialog med equiterapeft och hovslagare för att ge hästarna bästa möjliga förutsättningarna.

  Jag innehar körkort och har möjlighet att transportera hästen om så önskas vid ex tävling.

  Jag har möjlighet att både komma ut och hjälpa er på plats där hästen står men även ha hästar uppstallad hos mig. Vid utkörning till er tar jag en viss körersättning för detta och tar även en viss kostnad om jag skulle transportera häst till tex tävling.

  Men somsagt finns även möjligheten att stalla upp både häst och ponny hos mig.
  Jag utgår ifrån hörby och håller främst till i mellersta/ södra Skåne.

  Tveka inte med att höra av er vid intresse eller frågor!
  Pris diskuteras då det skiljer sig beroende på upplägg.


  0733666132.

  (Videon på fuxen är första galoppen för henne någonsin)

  First ad
  Kontakta annonsör

   Hörby, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad