Inridning/utbildning, tävling och förmedling av hopphästar och ponnyer

 • Annonsid: 1565257
 • en månad sedan
 • 184 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
5 800 kr


  Vi har en plats ledigt för utbildning/inridning, tillridning, tävling och försäljning av hopphästar och ponnyer.

  Vi har en stor erfarenhet av allt från den unga outbildade hästen till den mer komplicerade och har utbildat hästar och ponny upp till msv hoppning.
  Hästarna tränas allsidigt och vi lägger stor vikt på hästens mentala avslappning och lösgjordhet. Därifrån utvecklar vi sen uppgifter för att på bästa sätt ta hästens utveckling framåt.
  Uppsutten träning varieras i ridhus och ute i naturen med träning för hand, longering och tömkörning. Vi löshoppar även de unga hästarna och övriga efter behov.
  Varje häst får sitt eget träningsupplägg som anpassas efter individen i kombination med era önskemål och mål för hästen.

  Vi tar emot hästar under både kortare och längre perioder. Inget uppdrag är för litet eller för stort.
  Hos oss är daglig utevistelse en självklarhet. Alla hästar går i hagen tillsammans med en kompis eller egen hage efter önskemål.

  Full stallskötsel och fodring med hösilage, havre, betfor och mineraler ingår. Vill du att din häst ska äta annat kraftfoder eller något särskilt tillskott tar du själv med dig det då du lämnar hästen.

  Hästen arbetas 5-6 dagar i veckan och ägaren är självklart välkommen att följa utbildningen på plats utöver regelbunden uppdatering om hästens utveckling.

  Hästägaren står för skoning, eventuella veterinärvårdskostnader samt håller hästen lämpligt försäkrad.

  Vår anläggning ligger strax utanför Eslöv i Skåne och här finns stort luftigt stall, 20*60 ridhus med en fin hinderpark och en underbar skog runt hörnet. Se mer info på vår hemsida kungshagaequestrian.se
  Ni hittar oss även på Facebook och Instagram

  Vi ser fram emot ett bra samarbete.

  Pris exkl moms

  First ad
  Kontakta annonsör

   Eslöv, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (4)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad