Inte redo att sälja?

  • Annonsid: 1735776
  • 21 dagar sedan
  • 273 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Ras:
    Islandshäst

Inte redo att sälja din älskling? 🐴
Behöver du ekonomisk och fysisk avlastning?

Vi söker hästar att använda i vår verksamhet! Då trycket är exremt stort just nu så knakar det i fogarna hos oss och vi behöver fler hästar för att kunna uppfylla våra kunders behov. Vår verksamhet består till största del av turridning till havet (och skogen) men även lite ridskola. Hos oss får hästen varierad ridning i form av både lektionsridning och uteritter i fantastisk natur. Våra hästar har även medryttare som rider, sköter och älskar dom lite extra 💕 Varje häst har minst 1 vilodag per vecka. Bilder på hästarna - från turridning och andra aktiviteter - läggs regelbundet upp på vår facebooksida så det är lätt för dig som ägare att följa och hålla ett litet öga på din häst om så önskas.

Upplägget ser ut så att vi tar emot hästen på foder och står för alla kostnader medan den är hos oss. I utbyte får vi använda hästen i vår verksamhet. Självklart skrivs kontrakt på detta, specifik tid med möjlighet till förlängning enligt överenskommelse och referenser finns.

Hästarna vi söker ska vara friska, trafiksäkra, ha lätt för tölt och kunna ridas av nybörjare (självklart kommer de även ridas kontinuerligt av duktiga rutinerade ryttare för att bibehålla kvalitén). Lindrig eksem är dock inget problem då vår gård ligger väldigt nära havet, vi har inga knott och det blåser mycket. Vi har haft flera eksemhästar hos oss som inte ens behövt behandling sedan de flyttade hit. Flocken med verksamhetshästar består just nu av 12 valacker och 3 ston så att hästen klarar av att gå på lösdrift i blandflock är önskvärt. Vi söker i första hand valacker men ett sto som uppfyller kriterierna kan också vara av intresse. 🐎

Vi kräver alltid längd, vikt och ridvana på alla som bokar ridning hos oss, detta för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt för alla, så att vi kan matcha rätt ryttare med rätt häst både storleks- och kunskapsmässigt.

Intresserad?
Skicka ett meddelande med information om din häst så diskuterar vi vidare! 😊

First ad
Kontakta annonsör

 Falkenberg, Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad