Internship på Hästnet!

  • Annonsid: 1253824
  • 2 månader sedan
  • 753 visningar
  • 2 följare
0 kr

Om Hästnet
Hästnet är Nordens största hästsida och världens tredje största marknadsplats inom hästsport mätt i trafik. Hästnet lanserade i slutet av 2018 en helt ny teknisk plattform och befinner sig i en kraftig tillväxtfas. Vi är nu redo att ta nästa steg och kommer under början av 2019 att lansera flera nya tillväxtinititiav. Vi har därför möjlighet att erbjuda flera nya roller för personer som vill ha erfarenhet från ett bolag som är under kraftig förändring. Rollerna är på deltid och går att kombinera med studier. Är du vår nästa stjärna? Läs mer om rollerna nedan och ansök genom att skicka ett meddelande på denna annons med CV eller maila jobb@hastnet.se. Ange i ditt svar vilken roll du är intresserad av.

Growth Manager Internship
Du tar ägandeskap över en produkt eller vertikal och stödjer ledningen inför, under och efter lansering. Rollen är dynamisk och du har möjlighet att jobba med produktutveckling, marknadsföring och support. Du motiveras av att ta egna initativ, att driva ett eget projekt och att se resultat.

Sales Internship
Vi letar efter en driven hunter som kommer förstärka vårt säljteam mot annonsörer som är intresserade av att nå Hästnets köpstarka och engagerade målgrupp. Du får också möjlighet att vårda Hästnets redan etablerade relationer med befintliga kunder inom hästvärlden. Vi ser gärna att du studerar eller har erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning med goda resultat samt har arbetat med relationsbaserad försäljning över telefon och i personliga möten tidigare.

Ad operations
Vi söker en person som har erfarenhet av traffic / Ad ops och har vana av att jobba med Google Ad Manager. Du ansvarar för annonsmaterialhantering, säkerställning av leverans av kampanj, optimering och uppföljning av resultat mot kund. Du ansvarar även för intern rapportering för optimering av ad units, placements och viewability. Erfarenhet av att ha jobbat i det programmatiska landskapet är meriterande. Som person drivs du av att alltid överlevera kunders kampanjer och trivs med att ta fram och presentera statistik.

Vad erbjuder vi
Du kommer att arbeta tillsammans med ett ungt och ambitiöst team i våra lokaler på Kungsholmen under flexibla arbetstimmar. Vi kan erbjuda en stimulerande miljö där du får möjlighet att utvecklas inom ditt område.

Vi intervjuar löpande och du är varmt välkommen med din ansökan!

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...