Vill du rida/pyssla med häst/ponny?

 • Annonsid: 1681168
 • en månad sedan
 • 1082 Visningar
 • 18 Favoritmarkeringar
500 kr


  Hej!
  Jag slänger ut en intressekoll för att se om just du/ni finns som skulle vilja vara medryttare på någon av mina hästar.
  Mkt jobb, sjukdom och småbarn knycker lite för mkt tid för mig från mina hästar just nu och dom skulle må bäst om de får fortsätta motioneras och aktiveras utöver det jag själv hinner nu.

  Kanske har ni en tonåring där hemma som tjatar om egen häst, men steget dit är lite längre fram, som skulle vilja rida, pyssla å dona i stallet några dagar i veckan. Eller har du kanske haft ett uppehåll ifrån hästar, men nu vill komma igång igen lite smått?

  Jag har ett varmblodsto, en haflingervalack och en shettisvalack som alla tre finns tillgängliga för motion å stallmys.

  Söker dig med någon typ av tidigare erfarenhet av hästar då du ska kunna vara självständig i stallet efter introduktion (jag är självklart med till en börjar så länge behovet finns)

  Varmblodet och haflingern går att rida på, ut i skogen och vidare, de är trafiksäkra, lugna och snälla. Envisa och bestämda (så du måste också vara snäll med bestämd)
  De rids bettlöst, bomlöst och barfota. Använder broddade boots på vintern, jag lär dig ta av/på dessa om du inte kan sedan tidigare.
  Inte viktbärande, så du får inte väga mer än 65-70kg.
  Haflingern går även köra, OM du har bra kunskap inom körning då han blir lite mer på tårna där. Tömkörning är inga problem med varken haflingern eller Varmblodet. Tricktränade och vana med mkt olika uppgifter/aktiviteter så har du intresse av NTT tror jag ni kan ha mycket kul ihop.
  Ridna mest i skogen nu, tränats AR en del förr.
  Finns massor att berätta å visa.

  Shettisen är påbörjad inkörning, mina barn har suttit på å åkt med litegrann. Han är otroligt snäll med barn och lätt att lära å ha å göra med. Dock ska man ha med sig att han har en "liten räv bakom örat" å blev sent kastrerad så lite bock å bus kan ske. Därav ingen ren barnhäst, han ska hanteras tillsammans med vuxen. Men det kanske finns ngn erfaren mamma/pappa där ute som har en liten som vill pyssla lite nån gång ibland.

  Hör av er vid intresse eller frågor så tar vi det därifrån 👍

  /Malin

  First ad
  Kontakta annonsör

   Gamleby, Kalmar län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad