Fodervärd och ev. ägarbyte

  • Annonsid: 1321246
  • 4 månader sedan
  • 2571 Visningar
  • 23 Favoritmarkeringar
1 000 kr

Hej!
Detta är en intressekoll för att se om det finns någon som skulle kunna tänka sig att successivt ta över min häst Imperial Unity -08 (kallas för King). Han var nervös, orolig och en väldigt osäker häst när han kom till oss men redan efter några månader har han blivit betydligt tryggare och han älskar sitt nya hem och sin nya flock. Han är nu lugn och sansad och otroligt fin i ridningen.
Mitt mål är därför att hitta någon som är driven, har ett långsiktigt mål att behålla King men som också kan tänka sig att ha kvar honom i stallet han är i nu (Fågelbo 107, Uppsala). I alla fall under första året.
Stallet har allt! En låg månadskostnad, uppvärmd sadelkammare, fina ridvägar, skogar och en bit bort finns ridbana och ridhus med möjlighet att boka tränare samt ett väldigt härligt stallgäng.
Jag kan tänka mig en medryttare/fodervärd/deltids fodervärd som tar sig tid att lära känna King och skapar en bra och trygg relation med honom. Tycker vi att allt går som det ska och ni känner att ni hittat varandra så kan vi diskutera ett ägarbyte.
Hör av er om detta låter intressant
Nathalie

First ad
Kontakta annonsör

  Uppsala län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad