Intressekoll medryttarhäst

 • Annonsid: 1489185
 • 7 dagar sedan
 • 171 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Tänkte kolla om det ev finns något intresse av att bli medryttare på mitt kallblod, om det känns 100% för bägge parter.
  Jag har alltså en kallblodsvalack på 7 år som är väldigt snäll, dock krävs det en van hästmänniska och ryttare som klarar av när han blir lite stark i ridningen främst ute om man inte bara vill skritta i skogen, då tar han det gärna lugnt. Obs han är nästan 165 cm med stora gångarter så jag vill helst ha en van vuxen isåfall.
  Han börjar bli väldigt fin i ridningen, flyttar undan för skänkeln och tar oftast galopp för skänkel (behöver stärkas).Älskar att hoppa och gör det rätt fint men kan bli väldigt het (tänkte att man som medryttare kanske inte får börja i den änden, utan han behöver lära sig taxera etc).
  Vi har just nu ingen paddock men finns en att låna med skrittavstånd bort, och även en nylagd med hindermaterial som vi kommer att börja få hyra framöver.
  Söker alltså någon som vill rida ut och njuta bara, annars om man även vill kunna trimma så ska man veta hur man rider en något het häst utan att bli stum och hård i handen.
  Vi kommer överens om en medryttaravgift isåfall.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Jämtlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (14)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad