Intresserad av ett långvarigt samarbete?

 • Annonsid: 1480423
 • 24 dagar sedan
 • 120 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!

  Jag heter Elin och är 21 år gammal, jag söker nu en ny medryttarhäst/delfodervärds häst att ta hand om. Jag har lång erfarenhet av hästar sen jag var endast 5 år gammal och har under mina år när jag hade häst haft mycket projekt/inridnings hästar, för att bespara plånboken så mycket som möjligt.
  Vad jag söker för häst är en frisk, sund och trevlig häst som kanske inte fått mycket uppmärksamhet av olika anledningar. Vet vad som krävs för att rida igång en häst/muskla upp, gärna en häst som går emot hoppning då det är där jag riktar mig mest åt.
  Har ofta med min mamma som min högra hand som tävlat upp till elit nivå på ponny och tränar för b la Peter Markne. Jobbat i dressyrstall för Jeanna Högberg. Dock rider hon inte mycket, men hon står på marken och hjälper till med allt möjligt.

  Jag som person är väldigt pedant, självgående och extremt ansvarsfull när det kommer till dessa fantastiska djur. Lägger ner otroligt mycket tid, engagemang, pengar och stor näve kärlek när jag väl hittar rätt. Har ett enormt driv att alltid bli bättre och alltid utvecklas, alltså söker jag en häst som jag kan träna och eventuellt tävla när tiden är kommen för det. Jag ser gärna att få komma ut som absolut minst 2-3 dagar i veckan, ju mer dagar i veckan desto bättre! :) Självklart tar jag hand om skötsel som mockning, hö, vatten etc när jag väl har hästen.
  Uppskattar en rak och lätt kommunikation mellan ägare och mig.

  Hästen bör finnas runt om Enköping med omnejd, jag har körkort och bil. Jag kan betala en summa i månaden för rätt person och häst! :)

  Första kontakt här eller på sms, 070-399 56 99

  Mvh
  Elin

  First ad
  Kontakta annonsör

   Enköping, Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad