Isabellfärgad drömhingst i litet format!

 • Annonsid: 1482247
 • 3 månader sedan
 • 332 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  De Evertshoeve's Einar är endast 1 år gammal nu men kommer att ansöka om hingstlicens nästa år, så jag tänkte berätta redan nu att han kommer att finnas tillgänglig för avel i Jämtland 2021 om vi finns kvar i Sverige då.

  Han har varit i UK för träning och utställning i år, vilket föll bort pga Corona, så nu får han komma hem istället.

  Han har ett mycket trevligt temperament, utmärkt typ och hans otroligt fina gångarter är också något att betona.
  Hans stamtavla talar för sig själv:

  e: Pinewell Jeronimo (Friars Golden Glory x Lacy Jocelyn)
  u: De Evertshoeve's Angali (Vechtzichts Hywel x De Evertshoeve's Angara)

  Färg: Isabell med vita tecken
  Ras: Welsh mountain

  Pinewell Jeronimo första föl är riktigt lovande. I hans blodlinjer har vi Friars igen, som många kanske förstår är några av mina favoriter - bland många andra.

  Jeronimo är linjeavlad på Friars stuteriets Friars Golden Charm, som är ursprunget till den berömda Tear-familjen, och vars barnbarn Friars Tears of Gold inbringade 11.000GBP på Fayre Oaks High Flyer 2006.

  Einars stamtavla är fylld med intressanta och välkända namn från kända studs som Blackhills, Lacys, Springbourne, Weston et.c, så jag kunde fortsätta skriva om alla i flera dagar.

  Det som är viktigt att betona är att Einars moderlinje också är fylld med premium welshponnyer, där hans mor och mormor från De Evertshoeves stud är av utmärkt STER-kvalitet och har visat sig frambringa många premiumföl, medan hans legendariska farfar, elithingsten Vechtzichts Hywel med sina många champions efter sig knappast behöver någon presentation alls.

  Håll utkik eller skicka meddelande när det närmar sig, om han är av intresse! Vi har mycket höga förhoppningar för honom!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Östersund, Jämtlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad