Islandshäst, eller liknande i moderat höjd

  • Annonsid: 1525640
  • 3 månader sedan
  • 146 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround
  • Kön:
    0

PRO hem söker en kompis till. Drömmen är de sista åren för en islandshäst av de för rasen större modellerna, men annat kan fungera lika bra, finns gott öga för kallblod i största allmänhet på gården. Ska vara så cool och välfungerande i flock att man kan gå i hage med konvalecentsto. Boxar, finns lösdrift, men polarna går in om nätterna. Ridbarhet är väl bra, vi pratar hobbyridning utan några ambitionsnivåer och hoppning helt ointressant. Avklarade fångepisoder är inte hela världen, men det ska vara avklarat och hovbensrotationen ska vara dokumenterad på plåtar. Friskvård finns och används flitigt för våra kusar, men vi är ute efter ge o ta förhållanden, för att det ska satsas på häst här ska hästen ha potentiellt nåt att bjuda tillbaka mer än "trevlig". Vid rätt matchning, så kan vi vara PRO hemmet For Life på riktigt. Kompisarna här är 14 o 16 år, vi tänker oss något kring det åldersspannet.
Referenser bland yrkesverksamma inom djurhälsovård finns, relationerna där är så långa som över 2 decennier. Beteendeproblem känns rätt ointressant, men fysiska skavanker beroende på omfattning dissas inte direkt.
Sitter du med vår tredje kompis...? :)

First ad
Kontakta annonsör

 Katrineholm, Södermanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad