Islänning för foder sökes!

 • Annonsid: 1380713
 • en månad sedan
 • 27 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Allround
 • Ras:
  Islandshäst
 • Højde:
  135 cm
 • Födelseår:
  2010

Hej! Jag söker en islänning att ha på foder, eventuellt senare köp men inget måste.
Vem är jag då? Jag är en 28årig tjej bosatt på en liten gård i Hälsingland med min sambo och våra två barn. På gården finns får och lamm, hästar och katten Sture.
Jag har ridit hela livet, som ettåring vilade jag middag framför mamma på hästryggen. Är uppväxt med en ridlärare till mamma och ett 20tal hästar och mestadels islänningar. Har aldrig haft tävlings ambitioner, bara träning och hobbyridning dock tycker jag kurser är väldigt givande att åka iväg på för att komma vidare i utvecklingen.
2012 var jag med om en olycka med häst och gjorde illa mig rejält men blev framförallt rädd. Det har aldrig fått mig att sluta rida, men de har fått mig att tänka efter vad jag sitter upp på. Nu vill jag hitta en islänning att komma ut på mysiga turer med och hitta tryggheten å glädjen tillsammans med. Självklart klarar jag av testende, bus och lite små vrång. Men vill inte ha någon osäker och rädd eller för skvättig i ridningen!
Och då jag är mitt i livet med barn, renovering av hus mm så finns inte riktigt ekonomin till att köpa en häst just nu. Men förstå mig rätt, Alla kostnader som hovslagare, hö, veterinär mm. Är självklart inga problem! Och tid finns! Arbetar varierade tider och har lediga dagar. Vi har Stora fina hagar, bäddad lösdrift, termobar, enklare stall med två boxar och sällskap i form av ett charmigt genomsnällt shettis sto. Fodring fri tillgång av hösilage vintertid, men detta anpassas såklart efter häst och behov.

Tveka inte att höra av dig om du har en häst du inte hinner med men som kanske skulle kunna förgylla mitt liv!
Mvh Elin

First ad
Kontakta annonsör

 Kilafors, Gävleborgs län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad