Jag hjälper dig med din häst/ponny

 • Annonsid: 1349144
 • 3 månader sedan
 • 982 Visningar
 • 9 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Jag har ett mindre stall i Värmland och nu finns en ledig plats för att ta emot ponny eller häst för inridning, tillridning, utbildning, igångsättning, skritträning eller markträning som tex tömkörning och hantering.
  Jag erbjuder även inridning och inkörning av shetlandsponnyer.

  Jag lägger all tid som behövs på hästen eller ponnyn i utbildningen för att den ska bli trygg. Jag arbetar med kommunikation mellan häst och människa. Förtroendeskapande och trygga relationer.
  Jag själv är dressyrryttare med stort intresse för kommunikation och inlärning/trickträning/frihetsdressyr/nh. Jag tror på varierad träning för en nöjd och hållbar häst.
  Jag tar emot alla slags hästar, dock inga hingstar.
  Referenser från tidigare kunder finns och jag ger ut dem vid kontakt med mig. Ring eller skriv gärna så berättar jag mer om mitt upplägg och lyssnar på ert önskemål med er ponny eller häst.
  Jag har ett mindre stall med stora boxar, stora hagar. Bra ridhus finns på gården, utebana finns 5 min bort och uteridvägar finns. Vi bor i östra Värmland.
  Välkommen med din förfrågan!
  Victoria

  0702396687

  First ad
  Kontakta annonsör

    Värmlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad