Jag söker en bästa vän

 • Annonsid: 1553413
 • 4 månader sedan
 • 94 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Är en 12 åring tjej som söker en medryttarhäst/foder häst. Jag har ridit på rid skola i 7 år (typ) och har ridit en annan häst innan så har haft medryttarhäst innan. Jag söker en häst i falkenberg och jag är 160 lång och väger 50 kg. Jag önskar en häst som gillar skog och uterytter även att hoppa, jag har hoppat 60 cm det skulle vara roligt fram över att åka på tävling efter pandemin. Och om det är någon som vmpste sälja men vill ha kvar sin häst så hjälper jag hjärna till om hästen är i falkenberg eller i varberg,halland så kan jag hjälpa till alla dagar nästan.
  Jag älskar också dryssyr, det skulle vara roligt att träna mer i dressyren och rösta nya vägar med hästen Hör hjärna av dig skulle vara jette roligt att får ha en medryttarhäst igen jag kan vara på hästen Max 4,5 dagar om den är i falkenberg så hör hjärna av dig. Ps om du har av dig så kommer bilder när jag rider.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Falkenberg, Hallands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad