Jordnära och pålitlig medryttare finnes.

  • Annonsid: 1449137
  • 3 månader sedan
  • 182 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    cm

Hej!
Jag heter Amalia Ask och är 19 år gammal. Efter ett uppehåll från ridningen pga gymnasiestudier saknar jag nu stallet och hästarna något enormt och söker därför medryttarhäst, gärna långvarigt.
Jag har ridit sedan jag var 6 år. Fram till 13 års ålder har jag ridit på ridskola och från 13 år och framåt har jag haft foderhäst och medryttarhäst. Jag har stor erfarenhet av hästar med hett temperament, osäkra hästar, tittiga och rädda hästar med mera. Jag är inte rädd och dras till hästar med svagheter då jag ser det som en möjlighet att skapa ett fint band med hästen och jobba tillsammans med den. Men alla hästar passar mig oavsett personlighet. Jag har ett bestämt sätt när jag både rider och hanterar hästen och sätter alltid hästens hälsa och välbefinnande i förstahand. För mig är det precis lika bra att rida ett pass på banan som att ta en mysig uteritt i skogen eller gå en promenad eller bara mysa i stallet. Stallsysslor gör jag mer än gärna!
Vad kan jag giva dig och din häst? Ni får en pålitlig och jordnära medryttare som alltid kommer på avtalade tider (och gärna mer än det) och gör de sysslor som är överenskomna. Ni får en medryttare som genuint älskar hästar och att vara i stallet som kommer sätta hästens hälsa först och som inte bara vill trimma på banan, utan komma ut i skogen, mysa i stallet och skapa ett fint band till hästen.
Jag finns i Löddeköpinge (västra skåne) och har körkort samt tillgång till bil. Jag kan tänka mig att köra en bit för rätt häst. Hoppas detta har givit dig en bra bild av mig och jag ser fram emot att höra av från dig!
Med vänliga hälsningar, Amalia Ask.

First ad
Kontakta annonsör

 Löddeköpinge, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad