juniorryttare söker yngre tävlingshäst

 • Annonsid: 1349585
 • 2 månader sedan
 • 154 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
 • Ursprungsland:
  Belgien
 • Hoppning:
  110 cm
 • Inriktning:
  Hoppning
 • Mankhöjd (cm):
  163
 • Födelseår:
  2010

Efter att nu ha sålt min ponny som haft under ägo i 4 år letar jag och min syster efter en häst tillsammans.
Jag är väldigt tävlingsinriktad och vill satsa på hoppningen medans min syster anser att det är mer av ett nöje att rida för skojs skull, vilket jag tror kan vara en bra blandning. Jag är 17 år och har hållit på med hästar sedan jag var 6 år gammal och min syster är också väldigt erfaren, hon är 15 och har hållit på i 8 år, väldigt duktig men bara inte intresserad av tävling. Hon kan med andra ord även rida mer komplicerade hästar.
Det vi söker är en häst mellan åldrarna 4-8 år, kan absolut vara grön men vi ser som ett krav den är inriden och inhoppad, men önskar att den har kapaciteten för de lite högre klasserna. Helst av den lite mindre, nättare och "damigare" modellen då jag är åt det kortare hållet och föredrar då en lite mindre, vändbar häst. Är dock öppen till förslag så länge den inte är tung kraftig. Letar efter en häst med egen motor, gärna åt det lite hetare hållet med sug mot hinderna. Viktigt med att hästen ger självförtroende och inte stannar i det första taget. Bra om hästen har ett stabilt psyke. Tävlingsmeriter är inte det viktigaste utan vi värderar personligheten och viljan i hästen starkt.

Det är oerhört viktigt för oss att verkligen lära känna och försäkra sig om att man verkligen passar med den hästen vi ska köpa. Det är inte en tävlingsmaskin man köper utan en levande varelse. Enligt mig är det oerhört kritiskt att man är ett team och att man jobbar tillsammans med sin häst och att ryttare och häst trivs tillsammans, vilket gör att det är viktigt att vara säker på att man känner hästen man köper. Därefter vill vi inte stressa affären utan ta den tid som behövs att lära känna hästen innan man tar ett sådant stort beslut som att köpa, så om du som säljer vill ha en snabb affär är vi tyvärr nog inte rätt köpare för dig. Om du är öppen för att hyra ut på prov eller liknande så kan det vara aktuellt. Det finns säkert möjlighet att komma överens om något, vi är flexibla.
Om det är så att din häst inte passar in på alla kriterier är du ändå alltid välkommen att höra av dig, det finns alltid en chans att bli överraskad.
Vid intresse hör av er till oss, nås lättast via SMS på 0709758078 eller i häst-net chatten. Hoppas vi hörs!
Mvh, Mira & Agnes Åkerlind

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad