Känsligt sto med massor kapacitet lånas ut

  • Annonsid: 1265888
  • 4 dagar sedan
  • 273 visningar
  • 16 följare
0 kr

Jag har efter mycket övervägande bestämt mig för att se om jag kan hitta en fodervärd till min Lykkeli BS. Hon är 6 år i år men lite efter i sin utbildning på grund av att jag tagit det lugnt med henne. Är e Radisson ue Levantos II. Fick på sin 3 årsvisning hoppdiplom med 9.0 i hoppningen. Uttagen som selektionssto. Se blup för mer info. Har massor kapacitet. Hon älskar att hoppa och har aldrig tvekat på ett hinder. Kan med rätt ryttare komma långt. Men har även mycket nerv och är en vaken häst. Är ca 173 cm hög.

Man måste vara en modig men mjuk och lugn ryttare. Jag har alltid varit mjuk men bestämd och då är hon alltid snäll tillbaka. Fungerar kanon på bana och i ridhus. Behöver tränas mer i skogen. Är inte fullt igång just nu.
Jag har haft henne sedan hennes första sekund i livet. Är världens gosigaste och snällaste men behöver få tillit till sin ryttare. Jag kommer inte sälja henne utan vill låna ut henne till någon som kan förvalta hennes kapacitet men även vara hennes bästa vän. Ser helst att hon står kvar i Östergötland så jag kan hälsa på henne regelbundet. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill se mer bilder eller filmer.

First ad
Kontakta annonsör

 Motala, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...