Kallblod söker medryttare

 • Annonsid: 1377181
 • 2 månader sedan
 • 309 Visningar
 • 7 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Har du liksom jag längtan att komma bort från vardagen och ut i naturen på hästryggen för att koppla bort allt annat. Eller har du erfarenhet och längtar efter att utveckla en häst eller något däremellan?
  Vad som passar lika bra. Bara du är över 18 år och ser till hästen i första hand och dig själv i andra hand.

  Du har erfarenhet av hästar och är lugn och bestämd i all hantering. Mitt sto har ett stort hjärta och är aldrig dum. Hon har ett fantastiskt lynne och älskar att mysa. En rejäl och stabil tjej som är lite tittig.
  Vi rider mest ut i skogen på fantastiska ridvägar, ibland tar vi en tur på ridbanan. För den som önskar finns ett ridhus att hyra inom ridavstånd. Man kan rida själv eller ta sällskap med någon i stallet. Det är ett mindre stall precis utanför Taberg (inga bussförbindelser).

  Hästen är ett 7 årigt kallblod (ca 160 mkh) och viktbärande. Hon är fortfarande ung och saknar en del livserfarenhet vilket vi jobbar på.

  Du ska vara ansvarsfull och pålitlig och vilja skapa en långsiktig relation och fortsätta rida även när vädret blir sämre och årstiderna växlar. Att du behandlar häst och utrustning som din egna tar jag som en självklarhet.

  Inga stallsysslor behöver göras! Utan det är bara att ta hand om häst, utrustning och rida ut!
  Däremot önskar jag att du hjälper till när det är dags att raka, lastträna etc.

  Det kommer ske mot ett ekonomiskt bidrag till stallhyra, foder, hovslagare, försäkring samt slitage på häst och utrustning. Beloppet styrs av hur många dagar i vecka du rider och din kunskap om du vill utbilda hästen etc.

  Låter det lockande är du varmt välkommen att höra av dig så kan vi träffas!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Jönköpings län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (4)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad