Kallblod söker medryttare

 • Annonsid: 1499698
 • 13 dagar sedan
 • 202 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
500 kr


  Medryttare sökes - Hallsberg

  Det här är Maximilian även kallad Max. Han är 17 är gammal och en kallblodstravare på ca 155cm. Han är en herre som inte riktigt förstår sig på med din och min plats. Han är arrogant men har blivit bättre. Enligt tidigare ägare så har han skenat en del vid ridning men har aldrig gjort det här. Grön i utbildningen, men lättlärd på gott och ont. Kräver en orädd och bestämd men förstående ryttare.

  Han söker någon som kan tänka sig främst jobba med mycket med markträning & ridning i en kombination. Om du vill lära en häst trick så tror jag definitivt att det här är rätt häst, då han är snabblärd och har visat glädje i det. Så i första hand någon vill jobba med trickträning, tömkörning, NH eller hästpsykologi. Det går så klart att rida med.

  Han hyrs endast ut då jag kommer ha ett tufft studieår och behöver lite avlastning. Men jag arbetar andra hästar i stallet och vill kunna ha en bra kommunikation om hans träning.

  💛 2 dagar/vecka
  💛 Ridbana 50x20cm med hindermaterial
  💛 Bussförbindelser vardagar
  💛 Skog med bra ridvägar 2 km bort
  💛 Man sköter hans box i form av mockning, vatten och foder
  💛500kr/månad

  Obs! Du får alltså hyra honom 2 dagar i veckan och behöver komma hit oavsett om du är sjuk eller ej (med viss avvikelse för Corona). Så du kommer få dina 2 dagar som du ska dyka upp på helt enkelt, det finns inget ”jag kan inte ”. Vi har 2-3 st olika som pysslar i stallet så sällskap kan finnas.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Hallsberg, Örebro län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad