Kallblodsvalack

 • Annonsid: 1375248
 • 2 månader sedan
 • 105 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Född -07. Ca 155cm mkh. Skogsmulle med mycket personlighet. Ej så mycket utbildad. Ej igång. Inget för den osäkra ryttaren som inte har varit nära hästar på ett tag. Här krävs en erfaren människa med skinn på näsan. Helst vuxen. Han kan bitas och i sällsynta fall svinga till med frambenen om han inte gillar dig.

  Kan va svårhanterad på marken men en ängel på ryggen. Han är skeptisk mot nya människor. Han måste få tid på sig att lära känna dig. Får han bestämma så ryktar vi så snabbt det bara går och helst bara sadelläget och sen drar vi ut i skogen. Det här är ingen häst man står o myser med för det är det värsta han vet. Han hatar när man klappar honom frenetiskt. Han är inget monster! MEN han har bestämda åsikter om hur han vill ha det. Man får liksom möta honom halvvägs och han likaså. Så man får ändå sätta ordentliga gränser för annars kör han över dig.

  Jag behöver hjälp ca 2-3 ggr i veckan. Endast ridning! Och ni behöver inte betala något då jag anser att det är NI som hjälper mig.

  Han står i vårt egna stall ute i Härja, söder om Tidaholm.

  Mejla så kanske jag svarar om det låter intressant.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Tidaholm, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad