Kallmyra Prästgård i Sörmland

 • Annonsid: 1781921
 • 3 månader sedan
 • 3374 Visningar
 • 72 Favoritmarkeringar
10 995 000 kr

 • Boyta (m2):
  121
 • Antal Hektar (ha):
  8
 • Antal Rum:
  6
 • Byggnadsår:
  1883

Välkommen till denna underbara hästgård i hjärtat av Södermanland. Stor stallbyggnad uppdelat i två stall med 9 respektive 3 boxar och en stor lösdrift i anknytning till stallet. Det stora stallet är isolerat och har 9 boxar totalt varav 2 hingstboxar, 4 fölboxar och flyttbara mellanväggar. Det mindre stallet har 3 fölboxar med dörrar ut till små rasthagar så hästarna kan välja om dom vill stå inne eller ute. Stallbyggnaden har även gott med utrymme för foder och förvaring, isolerad sadelkammare med tvättmaskin, varmvattenberedare och kodlås. Lösdriften är ca 80 kvm med en mindre hage utanför. På gården finns ridbanan som är 30x60m, 8 stängslade hagar varav 3 större beteshagar och en med ett mindre lösdriftshus.

10 minuters skritt bort ligger granngården som har ridhus, gräsbana och veterinär. Det finns möjlighet att köpa ridhuskort. Gården har även en stor maskinhall i bra skick med garage och smörjgrop. På maskinhallens tak finns solceller som beräknas generera ca 30 000 kWh per år.

På Kallmyra Prästgård finner ni en vacker bostadsbyggnad med lantligt kök, matrum, 2 allrum, tv-rum, 2 sovrum, badrum och toalettutrymme. I källaren finns tvättstuga och matkällare. Med utgång från köket och matsalen finns en stor terrass i sydväst läge med utsikt över fruktträdgården och ridbanan. Framför bostadsbyggnaden finns 2 stycken vackra flygelbyggnader varav den ena består av nyrenoverat kontor och gästrum, den andra används som förvaringsutrymme i dagsläget.

Jaktmöjligheter finns på marken med gott om dovhjort och rådjur. Idag sker jakt tillsammans med grannmarkerna. Jakträtten tillfaller köparen på tillträdesdagen.

På Kallmyra Prästgård bor ni lantligt med vackra vyer över böljande ängar med hästarna utanför fönstret. Här njuter ni av lantlivet men har ändå nära till kommunikationer med buss och tåg från Nyköping samt närhet till motorvägspåfarten.
Gården ligger ca 80 minuter från Stockholm och 15 minuter från Öster Malma som har både hotell och restaurang.

Välkommen att anmäla er till utsatta visningsdatum!

Läs mer på https://www.lansfast.se/till-salu/gard/sodermanland/nykoping/nykoping/kallmyra-prastgarden-1/cmlantbruk55gap1161e06daos/

First ad
Kontakta annonsör

 Nyköping, Södermanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad