Kärleksfullt hem för trygg häst finnes!Gold

  • Annonsid: 1745334
  • 18 dagar sedan
  • 1081 Visningar
  • 16 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Working Equitation, Dressyr, Allround
  • Mankhöjd:
    155 cm

Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Min första häst, ett polskt underbart halvblodssto, har alldeles för mycket nerv för mig. Medan hon kommer underfund med vad hon vill göra så söker jag ännu en vän för ett livslångt partnerskap.

Jag kan erbjuda ett väldigt kärleksfullt hem med fantastisk stallmiljö och natur. Jag är extremt mån om mina djur, endast det bästa är gott nog vilket innefattar veterinär, hovslagare & equiterapeut.

Jag är snart 50 år och har stabil ekonomi, har en duktig medryttare och kan erbjuda ett livslångt hem för min nästa bästa vän. Som person är jag lugn och tålmodig och har efter några ridrelaterade incidenter blivit väldigt försiktig. Jag söker därför en vän som är trygg, stabil och med mer broms än gas. Hästen ska vara redo för ett aktivt liv med uteritter och enstaka dressyrpass på ridbanan. WE känns också väldigt lockande om intresse finns.

En häst med olater som bockningar undanbedes då en sådan redan finns i "sortimentet". Unghästar och helt outbildade hästar är inte intressant då kunskap inte finns för vidareutveckling.

Jag söker en häst som är modell mindre - maxad D-ponny eller liten storhäst. Hästen får gärna vara lite äldre men utan skador som påverkar ridbarheten.

Varmt välkommen att höra av er till mig för mer info.

//Anne

First ad
Kontakta annonsör

 Uppsala, Uppsala län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad