Karlskoga ridklubb söker nya medarbetare

 • Annonsid: 1445502
 • 4 månader sedan
 • 144 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Karlskoga Ridklubb är en välfungerande ridskola med ca 175 uppsittningar i veckan. Hos oss är hästarna alltid prioritet 1 och vi ser alltid till deras bästa.
  Många av våra hästar är riktiga trotjänare som jobbat länge hos oss och börjar därför bli till åren, (fortfarande är dom pigga och glada men framförallt älskar dom sitt arbete så mycket så att ta dom helt ur verksamheten är inte lätt eller rätt) så därför har dom gått i halvpension.
  Vi söker nu efter nya jobbarkompisar som kan lära våra elever rida. I första hand söker vi häst/ponny att ha på foder för senare köp. Vi vill verkligen att det ska passa alla individer som är hos oss att jobba på ridskola och då måste man få en chans att testa på jobbet innan det är en 100% tjänstgöring.
  Hos oss jobbar hästarna varierat, dressyr, markarbete/hoppning och uteritt. Hos oss jobbar välutbildad personal som alltid har ett vakande öga över hästarna och som rider och vidareutbildar hästarna med jämna mellanrum.
  Här går hästarna ute i flock, de jobbar lektion 5-6 dagar i veckan (alltid lediga en helgdag) och har 5 veckors sommarlov.
  Vi letar främst efter stor C-ponny, D-ponny och storhästar, gärna viktbärande. Vi ser att dom är minst grundutbildade och gärna över 6 år.
  De ska vara trygga, stabila, sociala och trevliga individer som tycker om andra hästar och människor.
  Har du en häst/ponny som skulle passa hos oss så tveka inte att höra av dig!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Karlskoga, Örebro län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (4)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad