Kentucky anatomisk sadelgjord med fårskinn

 • Annonsid: 1734254
 • 2 månader sedan
 • 135 Visningar
 • 11 Favoritmarkeringar
1 500 kr

 • Märke:
  Kentucky
 • Modell:
  Anatomisk sadelgjord med fårskinn
 • Skick:
  Nyskick

125 cm.
Anatomisk sadelgjord med konstgjort fårskinn från populära Kentucky Horsewear. Gjorden är särskilt utformad att följa hästens naturliga rörelsemönster för att på så vis uppnå en mycket hög komfort och rörelsefrihet. Den anatomiska utformningen minskar "onödig" eller onaturlig belastning och gör det enklare för hästen att andas samtidigt som skaderisken minskas. Gjorden är elastisk i båda ändar för att utjämna. Det konstgjorda fårskinnet är särskilt bra för hästar med känslig hud och ger ytterligare stötdämpning mot huden. Såväl läder som fårskinnet är artificiellt och 100% djurvänligt, dessutom slitstarkt och väldigt lätt att underhålla. Konstlädret verkar smuts-, svett- och vattenavstötande, och ändrar inte färg.

Anatomiskt formad
EVA-skyddat innerparti
Starka resårer
Tre D-ringar och ett spänne för att fästa hjälptyglar.
Konstgjord fårskinn fäst med en starkt kardborreband.

Kentucky är ett djurvänligt märke och använder därför inget äkta läder, utan har istället tagit fram konstläder av fantastisk kvalité.

Kentuckys djurvänliga politik innebär bland annat att allt "fårskinn" som används till Kentuckys produkter är artificiellt framtagna.

Kentucky strävar alltid efter att skapa produkter med lång livslängd och hög kvalité. Produkter som är gjorda för att använda i en krävande sport.

Mycket fint skick, pris 1500kr. Nypris 2240kr. Hämtas i Stockholm eller skickas med PostNord Skicka Lätt. Köparen står för frakten.

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad