Kommunikativ ridning - medveten samvaro/personlig utveckling med häst

  • Annonsid: 1317686
  • 3 månader sedan
  • 320 Visningar
  • 8 Favoritmarkeringar
300 kr

Jag går sista terminen på en 2-årig utbildning för Emelie Cajsdotter och erbjuder nu elevpris hela 2019.

Verksamheten eftersträvar möten mellan hästar och människor utan dominans, våld eller maktspel – där varje individ blir sedd för den den är. En längtan om att låta hästen få skina genom sin roll som människans ledare i själslig utveckling. Tillsammans arbetar vi med att du och din häst (eller med mina hästar) genom medveten samvaro kan få en givande, positiv och ömsesidig relation, där ni möts utan att någon av er tar plats på den andres bekostnad. Att bli hel med hjälp av hästarna kan innebära såväl uppsuttna som avsuttna övningar och det spelar ingen roll vad du har för bakgrund eller inriktning med din häst. Det vi gör kommer aldrig att handla om prestation utan om att vara och uppleva tillsammans med hästen.

Hur ser en träff med mig ut?
Vid första träffen med en ny häst och dess människa inleder jag gärna med att sitta en stund ensam tillsammans med hästen – för att möta den, söka essensen samt ta del av vilka önskningar den har inför vår stund tillsammans. Därefter lyssnar jag på människans tankar och försöker finna ut vad det finns för längtan i relation till hästen – för att ur detta skapa en övning eller upplevelse som får både häst och människa att må bra, utvecklas och växa. En sådan övning kan till exempel handla om ridning, övningar från marken, behandling via beröring, mindfullness eller meditation. Första mötet tar 60 min, efterföljande gånger 45 min.

Läs mer om vad jag gör och hur de kunder jag mött upplever mig på http://www.medvetensamvaro.net
Jag utgår från Mölndal (Söder om Göteborg) och reser främst inom Västra Götaland och Halland.

First ad
Kontakta annonsör

 Mölndal, Västra Götalands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad