Erfaren medryttare alternativt fodervärd sökes

 • Annonsid: 1382339
 • 25 dagar sedan
 • 125 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Jag söker medryttare, alternativt fodervärd, till min 11 åriga valack, Harry (Herculeus), ca 3 gånger i veckan från och med någon gång i mars. Han har varit utlånad på foder sedan maj 2019 hos en duktig tjej, som inte kommer kunna ha kvar honom pga. studier och jag har valt att ta hem honom. Dock vet jag om att mitt jobb tar mycket tid och söker därför någon som skulle vara intresserad av att ”ha en egen häst” ett par dagar i veckan + är villig att hjälpa till om jag skulle resa bort. Vid rätt person kan jag tänka mig att låna ut honom på foder igen.

  Harry är en mycket personlig kille som kräver en lugn och erfaren ryttare. Han rör sig väldigt trevligt och ger en riktigt bra känsla i hoppningen. Jag ser helst att du är något dressyrintresserad, då jag är noga med att Harry ska fortsätta vara välriden och inte ”flängridas”. Harry är inte viktbärande(!) även om han är en stor kille på 175cm.

  För mig är det viktigt att du är lyhörd och noga i allt du gör i stallet och kring hästarna. Jag är oerhört noga med Harry och du bör därför vara införstådd i att du som medryttare/fodervärd lyssnar till mig och följer stallets regler. Jag måste kunna lita på dig när du har Harry!

  Vi är inackorderade i ett mindre stall i Sparrsätra, ca 10min utanför Enköping, bil krävs. I stallet hjälps man åt med intagen alla dagar i veckan och utsläppen på helgerna. Därför behöver du ha erfarenhet av att hantera unghästar och jag ser att du är över 18 år. På gården finns en ridbana, en vall där vi får rida när det är torrt och ett par olika skogsvägar.

  Skriv gärna och berätta om dig själv, om du är intresserad av att vara medryttare eller om du söker en fin häst att ta på foder. Skicka gärna med filmer från när du rider.

  Med vänlig hälsning, Felicia

  First ad
  Kontakta annonsör

   Enköping, Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad