Lägenhet och stallplats på Relsbo Gård i Nödinge, Ale kommun

  • Annonsid: 1357930
  • 23 dagar sedan
  • 301 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
5 700 kr
Sammanfattning
  • Boyta (m2):
    52
  • Antal Rum:
    2

Fr o m 1:e februari 2020 finns det en möjlighet att hyra lägenhet och stallplats för dig som letar boende för dig och din häst på en hästgård i Göteborgstrakten. Relsbo Gård är en hästgård i Nödinge i Ale Kommun, ca 20-25 minuter från Gbgs centrum och ca en kvart till Kungälvs C. Gården består av ett antal stallar, ridhus, paddock, lösdrift, rak- och rundbana och gott om beteshagar. Här finns totalt tre bostäder varav ägarna bor i den ena. En lägenhet för uthyrning, belägen ovanför huvudstallet blir snart ledig och kan hyras ut till 1-2 skötsamma personer (utan betalningsanmärkning, vi gör kreditkoll). Vi söker i första hand dig som letar både boende och stallplats och i andra hand söker vi hästkunnig person som längtar efter att få bo på gård men ändå ha nära till både shopping och pendling. Den som hyr av oss får likt våra övriga hyresgäster hjälpa till med vissa enklare stallsysslor som gården står för i form av utsläpp, fodringar mm. Lägenheten är på 52 kvm och totalrenoverades 2017 inför gårdens försäljning. Gården fick ny regi i juni 2018. Den består av allrum med köksdel samt en sovrumsdel (öppen planlösning) en halvtrappa upp. Rymligt badrum med dusch, WC, tvättmaskin och torktumlare. Utanför finns en stor träbalkong med utsikt över hagar i söderläge.
Stallplats finnes på box och man köper hö och strö av gården. Vi som står här med häst är allt från hobby- till tävlingsryttare i flera discipliner. Hyran (2020 års nivå) är 5.700 kr och då ingår sopor, el och vatten i det priset. Välkommen med din intresseanmälan eller frågor!

First ad
Kontakta annonsör

 Nödinge-Nol, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad