Lämna din häst med gott samvete till kärleksfulla händer

 • Annonsid: 1434982
 • 19 dagar sedan
 • 97 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Mitt namn är Lisa Björling och jag är snart 19 år. Jag bor tillsammans med min mamma utanför Laxå på en liten hästgård där vi har 4 hästar varav 2 är mina egna. En äldre dressyrdam på 17 år med mycket fin stam och en hoppvalack på 4 år som har en härlig hoppstam och som jag utbildar just nu. Så jag tränar både dressyr och hoppning!

  Jag har ridit in och utbildat en ponny som jag sålde för några år sen som nu tävlar MSV:c. Jag utbildade även en unghäst i ett år som blev riktigt vacker!
  Jag har ridit och tränat allt från hästar med dålig framåtbjudning till glödheta hästar och jag anpassar mig och känner av bra hos hästen.
  Nu har jag en plats åt en ponny/häst här hemma hos mig på gården för inridning/utbildning eller hålla igång hästen om möjlighet hos ägaren inte finns. På gården så finns det en stor ridbana med hinderpark och så får man välja om man vill ha ponnyn/hästen på box eller lösdrift! Stora gräshagar som ligger precis i anknytning till mitt hus så jag ser dem hela dagarna.

  Jag gick på Naturlära Ridgymnasium i Hälsingland hos Sigrid Bergåkra och har fått träna för alla möjliga olika tränareoch olika länder där så meriter finns!

  Jag har inget krav på utbildningsnivå, kategori eller ras på ponnyn/hästen jag får hem och vi lägger upp en gemensam träning/utbildningsplan

  Hör av er för mer information och intresse!
  Lisa Björling 0733660013

  First ad
  Kontakta annonsör

   Vallsjöbol, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad