Låne ponny eller häst sökes för senare köp

  • Annonsid: 1550430
  • 19 dagar sedan
  • 48 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    0 cm

Hej! Då vi blir av med våran älskade låne ponny Ville efter ca 4år då ägaren saknar och vill ha hem honom nu när han börjar bli till åren, så söker vi m ljus o lykta efter en annan sällskaps ponny eller häst. Vi har ett arabsto som blir 10år i år, hon har gått med olika hästar både valack och sto utan problem.

Ponnyn vi söker ska vara fångfri och ingen rymmare. Är de en häst så ska den gå att ridas av nybörjare. Ska kunna lämnas själv i hagen eller stall. Lösdrift med tillgång till stall vid dåligt väder eller behov finns.
Fri tillgång hö, samt uppvärmd vattenbalja vintertid... bilderna är nuvarande låne ponnyn. Vi har kört vagn o pulka med honom men mest har han fått springa lös i skogen eller som handhäst när jag rider. Hör av er med vad ni har.

Vi söker fortfarande men har just nu hittat ett tillfälligt sällskap så det är ingen brådska för oss att hitta rätt ponny eller häst .

First ad
Kontakta annonsör

 Älvdalen, Dalarnas län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad