Långaveka 134

 • Annonsid: 1255270
 • 2 månader sedan
 • 1720 visningar
 • 6 följare
6 990 000 kr
Sammanfattning
 • Boyta (m2):
  400
 • Antal Hektar (ha):
  3
 • Antal Rum:
  13

Nu säljer vi fantastiska Sammels Gård i Glommen, strax norr om Falkenberg på den halländska västkusten, som stått på samma plats sedan 1600-talet. Ett helt unikt korsvirkeshus med underbara vidder åt alla väderstreck. Det salta havet med Morups tånge fyr i förgrunden, det lilla fiskesamhället Glommen och dessutom en omgivning av halländska åkrar, ängar och hästhagar. Här finns två innergårdar, varav en stensatt, vittnar om en spännande och närvarande historia där den arkitektritade brunnen står som en central punkt. Genomgången från innergården till fruktträdgården med eftermiddags- & kvällssol bringar ytterligare en härlig dimension till sommarens trädgårdsfester.

Gården bjuder, förutom ett helt makalöst läge, på två bostäder à 280 m² och 240 m², 13 rum, 4 badrum, 6 toaletter, vinkällare, ungefär 900 m² övrig yta med bl.a. kontor, 3-bilsgarage och verkstad. Här finns även stall med sammanlagt 15 boxar (varav 7 stycken till ponny), sadelkammare och foderkammare. Till gården hör också 10 hagar, paddock och en egen travbana runt anläggningen. På korta avstånd nås förskola, F-5 skolan Långavekaskolan, gårdsbutiker, idrottsplats, populära Glommens fiskekrog, livsmedelsbutik och mycket, mycket mer.

Sammels Gård har alltid varit en välkänd gård på landsbygden runt Glommen, Långaveka och Morup och profilerna som bott här har många gånger blivit smått legendariska. Brunnen på innergården är en kopia av en tidigare ägares brunn i Monte Carlo och en välkänd profil och tidigare ägare tog till exempel sin get på återkommande promenader i Falkenberg.

Möjligheten att förvärva fastigheter som Sammels gård är ytterst sällsynta och det här är kan vara ett tillfälle som aldrig kommer åter. Härifrån visar sig den halländska västkusten med sina öppna landskap från sin allra bästa sida.

Läs mer hos mäklaren: HÄR

Johanna Knutsson
Mäklarhuset Falkenberg
Telefon: 0346-71 45 91 Kontor: 0346-82500
E-post: johanna.knutsson@maklarhuset.se

First ad
Kontakta annonsör

 Glommen, Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...