Långeberga Ridklubb söker Ridlärare/Ridinstruktör

 • Annonsid: 1731794
 • 3 månader sedan
 • 831 Visningar
 • 11 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Långeberga Ridklubb är en ponnyridskola för barn och ungdomar som finns i Västra Frölunda längs kanten till Änggårdsbergen, i Göteborgs kommun. Verksamheten är en ideell förening som startades 1993, vi har 350 medlemmar och i dagsläget är det ca 307 ridande elever/vecka i grupper från ”knatteridning” och uppåt.

  På anläggningen har vi två stall, varav ett medlemsstall med 14 boxar och ett nybyggt ridskolestall med 20 boxar, en manege och två paddockar. Föreningen är välskött och står på en stabil grund, med en engagerad styrelse och en härlig stämning. Anläggningen är kvalitetssäkrad av Svenska Ridsportförbundet.

  Hos oss rider endast barn och ungdomar, allt från nybörjare till duktiga ryttare, på ponny. Ridskolan har verksamhet sex dagar i veckan och erbjuder även lägerverksamhet och andra hästrelaterade aktiviteter. Föreningen är i uppstart av verksamhet för barn och ungdomar med funktionsvariationer.

  Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team och som brinner för att undervisa elever på olika nivåer och uppskattar att arbeta på en ridskola under utveckling.

  Som person är du driven, ansvarsfull, strukturerad, sätter våra hästars välbefinnande i första hand och är en mycket duktig pedagog med god social kompetens.
  Du är förändringsbenägen, positiv och inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Då värdskap och kundbemötande står i fokus för oss som ridklubb är det särskilt viktigt att du är serviceinriktad.
  Du kan arbeta självständigt, samtidigt som du är en mycket god lagspelare som värdesätter att jobba tillsammans i ett team. Du har ett brinnande intresse för hästar och ridsport och du sätter eleven och hästen i fokus.
  Vi ser gärna att du är en aktiv ryttare med personliga målsättningar.

  Arbetsuppgifter
  I tjänsten ingår undervisning, skötsel/ hantering/ utbildning av hästarna, stall- och anläggningsskötsel, samt visst administrativt arbete.

  Krav
  Du som söker skall ha mycket god pedagogisk och social förmåga.
  Du skall brinna för att undervisa barn och unga på olika nivåer.
  Level I-III, hippolog eller annan likvärdig kunskap med yrkeserfarenhet av att hålla ridlektioner.
  Mycket meriterande att ha arbetat med barn med funktionsvariationer.
  Vi ser gärna att du kan hantera arbetsmaskiner samt har B-körkort.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50-100%. Provanställning 6 månader tillämpas.
  Möjlighet till stallplats kan finnas.
  Arbetet innefattar både vardagar, kvällar och helgtjänstgöring.
  Ansöker gör du via mail snarast då vi tillämpar löpande urval och intervjuer: ridklubblangeberga@gmail.com
  Frågor om tjänsten besvaras av styrelseledamot Naana Rench Tfn 0704-525281

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad