Lär dig mer, hyr en egen häst eller ponny!

 • Annonsid: 1462545
 • 2 månader sedan
 • 199 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Du som vill lite mer med din ridning, vi har lediga hästar i vårt stall, vill du sköta-rida någon av dem? Som om det var din egen? Utan att köpa och kanske inte varje dag! Låter det för bra för att vara sant? Men det är sant, för på Andreagårdens Ridcenter kan du hyra din häst 2-7 dagar/vecka, alltså precis så mycket som du önskar.
  Vi har fina välskolade hästar inom både hoppning och dressyr och ridutrustning till de olika ridgrenarna ingår alltid till hästen. Du sköter din häst som om den var din egen och du rider instruktörsledda lektioner och egen självständig ridning, i ridhus eller ute.
  Hästen du hyr är alltid uppstallad på vår ridanläggning och du är genast med i vårt trivsamma ridgäng som tränar och har kul. Vill du, så åker vi ut och tävlar tillsammans, både roligt och bra för alla som inte vill eller kan åka ut och tävla själva.
  Andreagårdens Ridcenter är en modern ridanläggning i Räng, utanför Höllviken. Anläggningen har nybyggt ridhus, 84x20 m, stor ny utebanan och nybyggt stall med 50 boxplatser, spolspilta och uppvärmd sadelkammare mm. Plus ett stort antal fina rasthagar i anslutning till anläggningen där din häst får daglig utevistelse.
  Andreagårdens Ridcenter har träningsmöjligheter för både mindre vana och avancerade ryttare. Vi erbjuder markarbete-, hopp- och dressyrträning för etablerade tränare varje vecka som ger dig möjlighet att utvecklas långt, då även som tävlingsryttare om du önskar. A-hopptränare Ted Nätterqvist har lektioner 1 gång i veckan + ett flertal hoppkurser under året.
  När du hyr din häst 2 dagar/vecka ingår en privatlektion/vecka (3 ryttare/lek) i månadshyran, andra hyrdagen är det fri ridning. Hyr du flera dagar är det självständig ridning de övriga dagarna och då kan du delta i våra olika träningslektioner/kurser inom både hopp och dressyr.
  Pris: ex hyr du 2 dagar/vecka kostar det 550 kr/vecka+6% moms och då ingår en lektionsdag o en självridningsdag sen är det 200 kr om dagen +6% moms om man vill lägga till fler hyrdagar/vecka.
  Ring Eva-Mari Bengtsson 0706-620392 eller maila info@andreagarden.se för mer info.
  Läs mer om vår verksamhet och se fler bilder och på vår hemsida www.andreagarden.se.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Räng, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad