Lär dig tömköra häst!

 • Annonsid: 1472902
 • 3 månader sedan
 • 211 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
3 000 kr


  En unik Studiecirkel där du kommer att få lära dig att tömköra din häst, Studiecirkeln har vi tagit fram tillsammans med företaget Hästbiten i Västerås och Stall Klockartorp.

  Klicka på länken nedan för mer info och anmälan:
  https://www.sv.se/avdelningar/sv-vastmanland/kurser/lar-dig-tomkora-hast--63357/

  Information om studiecirkeln och cirkelledaren:

  Tömkörning, uppbyggande och lösgörande träning för kropp och knopp!

  Jag heter Isabell Karlsson, Hästbiten i Västerås, och arbetar med att tömköra hästar i uppbyggande och lösgörande syfte, egen balans och egen förståelse, självförtroende hos hästen är några av grundstenarna i mitt arbete. Normalt så träffar jag mellan 40 och 50 hästar per vecka.

  Under ett tömkörningspass så använder vi oss av övningar, ofta med bommar eller koner, som förstärker hästens förståelse för arbetet.

  Oftast så är det jag som står för tömkörningen av hästen, men jag har även kunder som vill lära sig tömköra och jag har träning för dessa ekipage, samt kurser. Denna studiecirkel riktar sig till er som vill lära sig grunderna i denna typ av arbete och kunna använda tömkörningen i er och hästens träning. Givetvis finns det en massa olika typer av sätt att tömköra. Detta är dock mitt arbetssätt, som jag praktiserar på mina kundhästar, som jag kommer att presentera för er. Så innan ni anmäler er - titta på Hästbiten i Västerås Facebooksida (finns även på Instagram) så att det är den typen av arbete som ni är intresserade av.

  Studiecirkeln består av 7 tillfällen varav 5 av dessa är med egen häst. Vi kommer att vara på Stall Klockartorp, mellan Västerås och Surahammar.

  Cirkeln är för 6 deltagande ekipage. Utrustning finns att låna. Endast ett träns behövs till hästen (bettlöst brukar fungera också). Hjälm är ett måste under arbetet med hästarna, handskar och gåvänliga skor.

  Gång 1 /3h 17:30-20:30

  · Isabell tömkör en ”visningshäst”

  · Genomgång av utrustning, tömtag, praktiskt

  · Teoretisk genomgång (säkerhet, grunder, övningar mm)

  Gång 2 /3h MED HÄST 17:30-20:30

  · Isabell tömkör deltagarnas hästar i 30min pass, genomför en grundövning och går igenom lite grunder med hästens ägare.

  Gång 3, 4, 5, 6 /3h MED HÄST 17:30-20:30

  · Deltagarna tömkör 2 och 2 under 45 min.

  Gång 7 / 1h 18:00

  · Genomgång, frågor mm. Avslutning

  Har du frågor så är du välkommen att kontakta våran ledare Isabell på Tfn. 070-0132771

  Kursen startar vid fulltecknad grupp, varannan onsdag, jämna veckor – start 19 augusti v34

  First ad
  Kontakta annonsör

   Västerås, Västmanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad