Läromästare att låna

  • Annonsid: 1325439
  • 3 månader sedan
  • 86 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
  • Dressyr:
    Medelsvår C
  • Inriktning:
    Dressyr

Vi letar efter en stor häst, en läromästare som kan visa vägen och låta vår dotter känna på de lite svårare rörelserna i dressyr. Mathilda är 15 år och tävlar sin c-ponny nationellt, de blev 10:e ekipage på årets SM som också var deras första. Mathilda är en ambitiös tjej som verkligen månar om sina hästar. Hon lägger mycket tid i stallet och är noga med att lära sig både sund hästhållning och bra ridning. Även om fokus ligger på dressyren är vi noga med att träningen blir allsidig, vi lägger upp veckans ridning utifrån varje hästs nivå och behov. Hästarna hos oss får anpassad foderstat, långa dagar i hagen, regelbunden tandkoll, genomgång av equiopat och annat som tillhör en god omvårdnad.
Mathilda rider regelbundet för utbildad tränare Anna Björkman (går att kontakta för referens) och för Bo Jenå när han kommer till Karlskoga (ca 3 ggr/halvår). Jag som mamma har själv haft häst, tränat och tävlat sedan jag var barn så bra stöd och hjälp finns på hemmaplan.

Du kanske har en häst som du tävlat högre klasser på men som nu blivit till åren och behöver trappa ner utan att bli helt pensionerad? Kanske ska du studera eller få barn och vill inte sälja din tävlingskompis?
Hästen vi letar efter bör ha gått msvC, helst högre, vara av mindre/lättare modell och ha ett trevligt temperament. Det är inget hinder om hästen är lite äldre så länge den är frisk och pigg och håller för träning och tävling (nivå utifrån överenskommelse).

Om ni vill se lite bilder och filmer kan ni kika in på ”Westholms ponnysida”.
Tveka inte att höra av dig om det låter intressant.

Mvh /Johanna Westholm

First ad
Kontakta annonsör

 Karlskoga, Örebro län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad