Läromästare B-ponny sökes

 • Annonsid: 1524730
 • 3 månader sedan
 • 180 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Hoppning, Allround
 • Dressyrnivå:
  Lätt C
 • Hoppnivå:
  100 cm,90 cm,80 cm
 • Kön:
  Valack

Hej!

Jag söker med ljus och lykta efter den där toppenponnyn alla önskar till sitt barn. Jag söker en b-ponny, minst 125 cm och helst valack.
Ponnyn vi söker ska vara välriden och trygg. Det ska inte vara en ren tävlingsponny men jag vill att den ska ha erfarenhet av att tävla. Vi söker en ponny som gillar att hoppa och som har tävlat hoppning tidigare. Placeringar är inte viktigt men ponnyn ska vara lugn och bekväm med att åka på träning/tävling.

Vi söker ponnyn som man kan galoppera barbacka med på ett fält, ta lugna skrittrundor i skogen, tömköra, longera, rida lektion i grupp eller privat, träna dressyr och hoppning och på sikt komma ut på tävling. Allt det där som hör ponnyåren till. Ponnyn ska vara snäll i all hantering och ridning. Inget bockade eller busande. Kunna ridas ut ensam såväl i grupp.

Hos oss står ponnyn i ett stall med många hästkompisar. Lång utevistelse i stora kuperade hagar ihop med andra hästar, inga små grusade rutor där hästarna går en och en.

Vi har stallplats på en ridskola vilket innebär att personal är på plats 7-22, 6 dagar i veckan så hästarna har i princip ständig tillsyn.

Dottern är precis fyllda 9 år. Vi har haft foderponny i 2 år nu och vi längtar efter en alldeles egen ponny. Dottern har ridit sedan hon var 3 år och är en duktig ryttare. Hon är inte rädd för fart men det måste vara en pålitlig ponny utan olater.

Jag vet att dessa ponnysar inte växer på träd, men jag vet också att de finns. Jag har bara inte hittat vår ponny ännu. Hör gärna av er om ni vill veta mer om oss.

First ad
Kontakta annonsör

 Jönköping, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad