Läromästare/första ponny

 • Annonsid: 1591021
 • 2 månader sedan
 • 118 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
1 234 kr


  Vi söker med ljus och lykta efter vår yngsta dotters blivande bästa vän. Hon är 8 år gammal och har idag ridit i 4,5 år. Hon är lugn och mjuk i sin ridning och sin hantering. Vi har här hemma idag två storhästar (en 3åring och en vuxen tävlingshäst)som jag själv rider och en D-ponny som den äldsta dottern rider. Nu ska D-ponnyn flytta med sin ryttare på ridgymnasium å då står vår lilla tjej utan ponny.

  Vi har eget stall med 4 boxplatser, stora fina sommarhagar och rejäl vinterhage. Hästarna brukar gå ute på bete från ca maj till november men allt anpassas såklart efter väder och vind. På vintern står de i stall på natten men går ute i hagen större delen av dygnet. Kraftfoder ges efter behov men hö har de tillgång till i den mån hästen klarar av det. I år har det funkat med i princip fri tillgång. Ponnyn kommer vara vår 8årings i första hand och rids mest av henne men jag är alltid behjälplig med tömkörning och annan markträning som behövs, samt att storasyster kommer hem ibland å kan då rida igenom lite mer, då hon är ganska liten och lätt.
  Våra hästar är våra bästa vänner först och främst. Tävla gör vi när vi har lust men det är inga maskiner vi har.

  Vi söker en maxad B eller en C-ponny som är lätt att hantera och älskar pyssel. Den ska vara snäll att rida, men det kvittar om den är pigg eller lite seg. Sto eller valack har inte heller någon betydelse. Vi skulle gärna ha en ponny på foder men ser också köp som en möjlighet.

  Har ni ponnyn vi söker? Hör gärna av er!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad