Läromästare hopp/dressyr önskas på foder

  • Annonsid: 1344082
  • 2 månader sedan
  • 69 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
1 kr
Sammanfattning
  • Dressyr:
    Lätt A
  • Hoppning:
    120 cm

Min 17 åriga dotter som går 2:a året på hästgymnasium har haft egen ponny sedan hon var 4 år men oturen har varit framme rejält och hon har inte kunnat träna privat för instruktör på 3 år. Nu finns tankarna på att framöver söka in på Flyinge men hon behöver en häst som är välutbildad inom både hopp/dressyr så att hon kan träna upp sig igen. Vi har eget stall och hon har ridit kontinuerligt hela tiden och tränar 2 gr/vecka på gymnasiet för ridlärare.
Hon är väldigt hästvan, lugn och trygg och hanterar och trivs med alla typer av hästar, gör inget om hästen är het eller lite busig. Det viktiga är att hästen kan guida henne rätt så hon får utbildning.
Hemma hos oss bor hästarna på lösdrift men vi har också stall. Foderhästen kommer att få dela hage med 2 trygga valacker som även är vana att gå med ston. På vintern erbjuds fri tillgång till hösilage så bra om hästen inte är alltför lättfödd. Viktigt att hästen är helt frisk!

Ett mycket gott hem utlovas!

First ad
Kontakta annonsör

  Jämtlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad