Läromästare söker medryttare

 • Annonsid: 1381982
 • 18 dagar sedan
 • 84 Visningar
 • 13 Favoritmarkeringar
200 kr


  Mina två ponnysar söker nu kloka medryttare, du skall kunna behärska skritt, trav och galopp och vissa grunder i ridningen.
  Den ena är en Skimmel Connemara på 147cm (Pilgaards Marco Polo) Marco heter han. Han är tävlad upp till 125 men har hoppat enstaka högre hinder hemma, han har även tävlat mycket i dressyr och är en mycket fin dressyrhäst (finns fina resultat på TdB) Han är orädd, stabil, lyhörd, lyssnar bra på gas och broms. Snäll i all hantering såsom, leda, hämta in o ut från hagen, fodra, rykta, och rida helt enkel som en gud. Han älskar att hoppa lika mycket som han gillar att ta en tur ut i skogen eller på banan, alla kan rida honom!
  Denna kille söker nu en ryttare som vill kunna utvecklas och lära sig massor och bara ha det kul, tveka inte att höra av dig.

  Sedan har vi Celine Van De Musse hoeven som är ett sto och arabiskt fullblod x belgisk ridponny (144cm). Hon älskar att hoppa, särskilt terräng och kan bli mycket pigg men lyssnar alltid och hoppar ALLT man styr på. Hon behöver någon med en mjuk och stabil hand som är redo att ha kul och utvecklas . Hon är 100% trygg med ALLT precis som marco. Hon har tävlat mycket hoppning och terräng och lite dressyr, både hon och marco är mycket välutbildade (resultat finns på TdB). Hon älskar att pussas och äta bananer och tackat aldrig nej till en mustig ut i skogen, snällare häst får man leta efter.

  Vi står i ett provatstall med bara våra hästar och det som ingår i medryttar känsten är mockning, putsning och ev fodring i box och såklart ridning. Ridning kommer alltid i första hand som medryttare men om man har lust att hjälpa till med annat är det tacksamt. Priset jag tänk mig är 200kr i månaden och man får rida 1-3 dagar i veckan (man bestämmer själv hur många dar)

  TVEKA INTW ATT HÖRA AV ER
  0706420247

  First ad
  Kontakta annonsör

   Strängnäs, Södermanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad