Läromästare söker ny människa

 • Annonsid: 1387747
 • 4 dagar sedan
 • 349 Visningar
 • 42 Favoritmarkeringar
10 kr


  På grund av studier söker vi en fodervärd åt vårt fina KWPNsto. Vi tänkte låna ut henne ca 1-2 år. Till rätt person kan hon även vara till salu.
  Silen är 16 år, utbildad LA/LA. hon har i sina yngre dagar tävlat och tränat i hoppning. Vi har haft henne som en läromästare i dressyr och som en trygg och trevlig häst att rida ut på vilket har passat henne jättebra. Hon är en ganska framåt och pigg häst men hon gör inga dumheter så som att till exempel bocka.
  Hon anpassar sig bra efter nivån på ryttaren som rider. I dressyren och på uteritter är hon arbetsvillig, framåt och läraktig och ”alla kan rida henne”. Hon går att rida ut på både ensam och i grupp.
  I hoppningen behöver hon en ryttare som är lite mer rutinerad och som inte är farträdd då hon kan bli både stark och het i och med att hon älskar att hoppa.
  Hon vill ha en ryttare med mjuk hand.
  Just nu står hon på lösdrift vilket hon gjort större delen av sitt liv. Under vår ägo har hon även stått på box i ca 1 år och hon trivs lika bra med det.
  Vi ser helst att hon kommer till någon som vill hålla igång henne men vi kan även tänka oss att låna ut henne som sällskapshäst. Hon är jättesnäll mot andra hästar och fungerar bra med alla djur och människor.
  Trafiksäker. Det går att lämna henne ensam i hage och stall. Hon är lätt att lasta och snäll att sko och klippa.
  Hon är ca 170cm hög.
  Hon är inte typiskt stoig. Varesig i hantering eller mot andra hästar. Hon är social och tycker mycket om att gosa.
  Hon skall inte ses som en ren tävlingshäst men för den som vill ha en trevlig allroundhäst mot dressyr och som vill träna och tävla dressyr eller kanske hoppning på en lägre nivå så kommer hon att vara en trevlig läromästare i många år framöver
  Full utrustning medföljer vid utlåning.
  Maila gärna som första kontakt på grund av jobb på oregelbundna tider. Berätta gärna om dig själv och om hur Silen skulle få det hos er, så berättar jag i min tur allt ni vill veta om Silen!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Sundsvall, Västernorrlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad