Läromästare sökes!

  • Annonsid: 1554553
  • 3 månader sedan
  • 186 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
1 234 kr

  • Mankhöjd:
    cm

Hej!
Min älskade häst Drängen kommer flytta hem igen till vår gård nu i mitten på maj, och han/vi kommer behöva en ny kompis.

Gården:
Vi bor på en gård i en by som heter Billsta strax utanför Härnösand, vi har 2 uteboxar (nybyggda sommaren 2020). Vi har tillgång till stora hagar och sommarbete sommartid.
Vi har hästarna på lösdrift och har även möjligheten att stänga in dem vid dåligt väder! Vi har uppvärmt vatten vintertid och möjlighet till fri eller begränsad tillgång av grovfoder.
Vi tar eget hö av hög kvalité!

Drängen:
Drängen är en 6-årig kallblodig travare som jag ägt sedan han var 8-månader gammal.
Drängen är en genomsnäll häst och han trivs bäst med att gå på lösdrift!
Drängen söker en ny bästavän då hans lillebror flyttade i december pga att matte är gravid och känner att unghäst (2-åring) inte är det optimalaste.
Drängen har fått prova på det mesta, allt från pay and ride, ridlektioner (med lektionshästar), barnridning, trav, hoppning vilket han älskar!

Matte:
Jag heter Johanna och är 25-år, jag bor tillsammans med min sambo i Billsta/Härnösand.
Jag har hållit på med hästar sedan jag var lill-liten och haft foderhästar och egna hästar i 12+ år.
Jag har provat på det flesta grenar inom hästvärlden och finner det bäst att kombinera utefter hästens förutsättningar och önskan.
Jag har i dagsläget min häst Drängen som jag både ridit och kört in själv.

Vad vi söker:
Vi söker en lugn trygg kompis som vill hänga med på skogsturer och något pass på banan, det optimalaste hade varit en äldre läromästare!
Vi önskar en ponny som kan vara en bra första ponny utan större olater som man törs låta barn pyssla/rida på. Allt såklart under uppsikt av hästkunnig vuxen! Vi söker en ponny i kategorin större B till D-ponny, åldern 10-25 år (även yngre el äldre kan passa beroende på individen såklart)
Vi söker en ponny som är frisk och ingen hagrymmare!
Vi tänker oss foder för senare köp eller köp med en max budget på 15-20k, vi letar redan nu i god tid då det är viktigt för att hitta rätt individ till vår familj och vill inte stressa fram något.
Flytt kan ske i mitten på maj.

Vid fler frågor önskas kontakt via hastnet eller mail, har lite svårt att ta emot telefonsamtal pga jobb.
johanna.sandgren@hotmail.se

First ad
Kontakta annonsör

 Härnösand, Västernorrlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad