Läromästare till liten vuxen

  • Annonsid: 1534109
  • 2 månader sedan
  • 190 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround

Hej!

Jag går i tankarna att skaffa ytterligare en häst och ser mig nu omkring efter en läromästare, foder för ev senare köp. Gärna viktbärande, utbildningsnivå är inte så viktig men den ska vara grundriden och kunna ridas ut på ensam samt i grupp utan problem. Ser att den är trafiksäker, van vid hundar/katter, kan stå själv i stallet, okomplicerad i hantering, att sko samt i ridning. Letar främst nordsvensk, islandshäst, haflinger men annan ras fungerar också.

Jag äger i dagsläget en unghäst (D-ponny) och tanken är att han ska skickas på utbildning i vår. I stallet finns två hästar just nu varav min är den ena. Det är ett mindre, väldigt lugnt och mysigt stall på landet i Östergötlands län. Vi håller på att flytta till gården så jag kommer bo nära hästarna. Vi har flera fina hagar, sommarbete, belyst nybyggd paddock och fina ridvägar i skogen. Erbjuder ett tryggt hem med mycket omvårdnad och kärlek!

Kontakta mig via mejl i första hand om du har det jag söker!

Med vänliga hälsningar
Moa

First ad
Kontakta annonsör

 Finspång, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad