Swb sto söker fodervärd

  • Annonsid: 1363103
  • 8 dagar sedan
  • 348 Visningar
  • 28 Favoritmarkeringar
Inget pris

Vår fina Barcelona som är ett 21 år gammalt SWB sto söker nu fodervärd ett tag framöver på grund av graviditet som gör att jag blivit sjukskriven på heltid och jag känner att jag inte alls kan ge den tiden hon behöver framöver, ännu mindre rida henne. En mycket snäll och okomplicerad tjej på 165 cm med hjärtat på rätt ställe, trots sina 21 år så är hon väldigt pigg och lite mer som 10 år i huvudet. Har tävlat 110 hoppning och MSV dressyr i yngre dagar. Britta som hon kallas är trafiksäker & orädd för allt så som hundar, katter, traktorer, fyrhjuling osv. Klarar av att stå själv i stallet/hagen och inga problem att rida ut ensam på. Lätt att lasta och sko m.m.

För mig spelar det ingen roll vilken nivå du har på din ridning, om du bara vill rida ut i skog och mark så går det bra, men hon tycker även det är roligt med aktivitet på banan. Dock inte hoppad på över ett år men ser inte att det skulle vara några problem att träna några pass på banan då & då men mest för skojs skull. Vill inte att hon ska tävla något mer än isåfall lägre ”pay and jumps”. Just nu har hon inte fått gå lika mycket och mest långa skritt promenader och arbete från marken & behöver tid att komma igång & bygga upp muskler igen. Jag märker att hon blir uttråkad och vill komma ut, därför känner jag att detta kan vara en bra ide.

Min tanke är att låna ut henne 6 månader eller 1 år till att börja med & att hon inte hamnar allt för långt bort då tanken är att betäcka henne till våren.
Låter detta intressant och ni har några frågor så tveka inte på att höra av er, ni kan skriva ett meddelande här eller till min mobil 072 234 08 27 så svarar jag så snabbt jag kan. Mvh Martina

First ad
Kontakta annonsör

  Kalmar län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad