Ledig box för en ny utbildning /försäljnings häst/ponny!

 • Annonsid: 1505616
 • en månad sedan
 • 95 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!

  Från och med 25 oktober har jag en ledig box för en ny häst/ponny, som är ifrån C-ponny till storhäst. Jag kan hjälpa dig med allt ifrån tävling, tillridning, utbildning eller försäljning av hästen/ponnyn. Både lång och kortsiktiga samarbeten är av intresse.

  Jag heter Rebecka och är en 23 årig tjej och i mitt team har jag min egen utbildade storhäst som jag har placeringar upp till 140 hoppning med. I mitt arbete kring hästen är det viktigt med hållbarhet, varierad ridning för en glad häst och en tydlig målsättning för att uppnå önskat resultat i samråd med ägaren.

  Jag bor på gården där hästen/ponnyn kommer befinna sig, så jag har alltid full uppsyn. På gården har vi alla faciliteter som önskas. Så som ridhus, paddock, skrittmaskin och bra uterittsmöjligheter.

  Skulle jag ta emot din häst/ponny så skulle den ingå i mitt team där jag har min egen storhäst. Vilket innebär att hästen kommer få en bra utveckling, mycket tid och mycket kärlek ifrån mig då det enbart kommer vara min häst och din häst/ponny i mitt team.

  Jag befinner mig i Lerum strax utanför Göteborg. Referenser finns om så önskas!

  För mer info kontakta mig via pm eller på rebeckahanssonnn@hotmail.com
  0734403427

  Med vänliga hälsningar,

  Rebecka Hansson

  First ad
  Kontakta annonsör

   Lerum, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad