Ledig boxplats i mysigt stall

 • Annonsid: 1446266
 • 4 månader sedan
 • 175 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
1 500 kr


  Välkommen till oss på Lovisegården!
  Här bedrivs ett mindre inackorderingsstall med 8 boxplatser. Gården är belägen i Önnarp, som ligger mellan Anderslöv och Skurup. Här finns ingen kollektivtrafik på 1 mils radie så körkort är ett måste för att kunna ta sig hit från ett längre avstånd.

  Vårt fokus ligger alltid på hästarnas välmående. Vi ser till att de får långa dagar ute i hagarna så att hästarna får mycket utevistelse och förespråkar att de går tillsammans. Det finns möjlighet till egen hage om så önskas. Under månaderna juni-aug går hästarna ute dygnet runt i våra fina sommarhagar. På gården finns ett mindre ridhus om 25x15 m och ridbana finns på ca 10-15 min skrittavstånd. I stallet har vi uppvärmd sadelkammare samt spolspilta med kallvatten. Vi har en stor foderkammare samt ett loft där vi förvarar halm + hö. Önskar ni ha halm som strö så går detta bra att köpa av oss. Hösilage går att beställa, till självkostnadspris, via den leverantör som vi använder eller annan egen om man önskar detta.
  I dagsläget är vi ett gäng glada hobbyryttare, med olika inriktningar, och vi är väldigt måna om att bibehålla den trevliga gemenskapen som vi har i stallet.
  I grundhyran ingår följande:
  - Box
  - Vinter + sommarhage
  - El och vatten
  - Tömning av gödselstacken
  - Tillgång till ridhuset
  - Fodring morgon + kväll mån-fre
  - In- och utsläpp samt ev täckesbyte mån-fre

  Låter detta som något för er och eran häst eller ni har frågor om stallet så hör gärna av er till oss.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Önnarp, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad