Ledig lösdriftsplats för islandsston

 • Annonsid: 1485754
 • 18 dagar sedan
 • 77 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
3 000 kr


  Stall Rosenborg Islandshästar – ACS Horse & Human Partnership Training.
  Nu har vi plats för fler islandsston i vår lösdrift på Stall Rosenborg i Bro, Norr om Stockholm. OBS! Endast ston!
  Vi på Rosenborg bedriver inackorderingsverksamhet i lösdrift där fokus ligger på att hästarna ska få leva ett så naturligt hästliv som möjligt. Vi har stora vinter- och sommarhagar, två ligghallar med dubbla ingångar och skydd för insekter, tre höhäckar med tak och begränsad tillgång till hö med slowfeedingnät samt en frostfri vattenpelare. Hagarna mockar vi med vår ”skitmaskin”. Jättefina ridvägar.
  Vi har också ett stall med 5 boxar för skötsel, uppvärmd sadelkammare och rum med toalett. Det finns varmvatten i stallet, tvättmaskin samt upplyst ridbana med läktare och roundpen.
  Den planering vi gjort för att prioritera hästarnas naturliga tillvaro har visat sig bli en bonus genom mindre arbete för oss människor. Här får man tid att umgås med sin häst utan att behöva lägga tid på att packa foder, fodra, fylla på vatten eller mocka.
  Vi bedriver även en verksamhet där vi erbjuder utvecklande hästträning för häst och hästägare där filosofin och metoden bl.a. utgår från John Ricketts och Clinton Andersons metoder.
  Vår inriktning och vårt koncept utgår alltid från den filosofi och det tankesätt som vi tränar våra hästar i. Filosofin och metoden innebär att vi ska skapa en relation där häst och människa förstår varandra och där båda parter får ut det bästa av relationen, samt där säkerhet är högsta prioritet.
  Då vår verksamhet är präglad av denna filosofi så är du välkommen som inackordering om du är intresserad av att lära dig att hantera och umgås med din häst enligt vårt tankesätt, och delar våra värderingar om säkert samarbete med hästar utan missförstånd.
  Rosenborg är ett vuxenstall med 18-årsgräns.
  Vi är ett trevligt gäng med härlig stämning där alla hjälper varandra och har samma tankesätt gällande säkerhet och hästhantering.
  Självklart har vi tillstånd för vår hästhållning och hästverksamhet från Länsstyrelsen enligt djurskyddslagen.
  Pris 3000 kr/mån. Grovfoder och strö ingår.
  Se gärna mer på vår Facebooksida Stall Rosenborg Islandshästar - ACS Horse & Human Partnership Training
  Kontakta oss för mer info och intresseanmälan.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Bro, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad