Ledig plats på lösdrift/boxplats med mycket utevistelseSilver

 • Annonsid: 1715389
 • 3 månader sedan
 • 744 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
1 800 kr


  Då vår nuvarande inackordering snart kommer flytta till en egen hästgård, kan vi nu välkomna en ny hästkompis till vår gård i Askeröd (knappt 20 min från Flyinge, 25 minuter från Lund).
  På gården finns plats för totalt fyra hästar, ett nyrenoverat stall med dubbla skötspiltor varav en spolspilta med varm- och kallvatten. Låst rymlig sadelkammare med bl.a. egen garderob och två sadelhängare. Upplyst dränerad ridbana med en mindre uppsättning hinder.

  Sommarhagarna byggs med inspiration från paddock paradise/vandringshage, vilket ger hästarna stimulans och uppmuntrar till rörelse. Har du en lättfödd häst eller en häst som lätt blir för tjock av att gå på vanligt bete, så passar detta koncept extra bra. Vintertid använder vi en större gräshage. Hästarna har även tillgång till ett vindskydd, så vi låter dem gärna gå ute dygnet runt under större delen av året.

  Till vår betes- och hösilagevall har vi valt ut en artrik gräs- och örtblandning med lågt socker- och stärkelseinnehåll för bästa hästhälsa. Vi pressar eget hösilage från denna vallsådd, och man kan köpa så mycket man behöver.

  Priset kan anpassas efter vad man vill ska ingå. Prisexempel: 1800 kr per månad, och då ingår halm, alla in- och utsläpp samt fyra fodringar per dag under vintertid. Om du bor i närheten och vill ta vissa in- eller utsläpp kan vi ordna ett lite lägre pris. Behöver du istället extra hjälp så kan vi ordna även det.

  Vi brukar turas om att mocka åt varandra, så att man inte *måste* åka ut varje dag.

  Tränare kommer regelbundet till gården, se https://horsezense.org.

  Vi välkommnar en trevlig och pålitlig person vars häst har gott uppförande tillsammans med andra hästar.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Askeröd, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad