Ledig stallplats centralt till Helsingborg.

 • Annonsid: 1527175
 • 16 dagar sedan
 • 724 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
1 100 kr


  Vi på Långeberga Gård är ett litet stallgäng på 8 hästar som nu har plats för 1 häst till. Vi söker dig som är ansvarsfull och pålitlig och sätter din och andra hästars välmående först.

  Vårat kollektiv stall, ligger väldigt centralt till Helsingborg med mysiga ridvägar ner till Ramlösa spåret och till Bruces skog. Ca 25min ridväg till Helsingborgs ridhus och 5 minuter med bil.

  Stallet är stort och luftigt med högt i tak, med stora fina boxar. I stallet finns tillgång till rymlig uppvärmd sadelkammare, kall och varm vatten och tvättmaskin. Alla hästar har sin egen hage men finns möjlighet att gå ihop och på gården finns en upplyst paddock.

  Som ett kollektiv stall, så delar vi på allt arbete i stallet och alla har lika mycket ansvar så som in -och utsläpp, lunch och kvällsfodringar, och helg passen är på ett rullande schema.

  Spån ingår och det som gäller i boxarna.

  Vi i stallet beställer hö och halm som levereras till gården men inget måste utan man kan köpa in eget.

  Finns bussförbindelser då stallet ligger vid Långeberga industriområde. Men utan körkort och egen bil blir det väldigt svårt att ta sig till stallet för morgon och kvälls passen.

  Om detta låter intressant för dig och din häst så hör av dig så bestämmer vi en tid för visning.


  Vad innebär det att stå i ett kollektivstall?
  Det innebär att du är en del av arbetsstyrkan i stallet. Att stå i ett kollektivstall innebär att du måste vara beredd att lägga ett antal timmar på stallet varje dag, dels för skötseln av din egen häst och dels för utförande av dina arbetsuppgifter. Belöningen är att vi har stort inflytande på hur stallet drivs, får en låg stallhyra samt en bra gemenskap med våra stallkompisar.

  Utöver fordringar och in- och utsläpp, andra arbetsuppgifter som vi hjälps åt med är t ex städning, intag av hö vid leveranser, reparationer av staket i hagar eller annat som vi själva bedömer måste fixas.

  Hur många pass vi får i veckan beror på hur många vi är i stallet.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Helsingborg, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad