Ledig stallplats i trevligt kollektivstall i Lund

 • Annonsid: 1748047
 • 2 månader sedan
 • 731 Visningar
 • 18 Favoritmarkeringar
1 350 kr


  Vi har för tillfället ledig stallplats i trevligt kollektivstall med 15 boxplatser, med tillträde i augusti eller september. Axelgård är ett privatstall som tillhör Torns Ryttarförening i Lund (Vallkärra, bussar stannar utanför) där de inackorderade själva sköter stallet och hästarna. I boxhyran om 1 350kr/månad (1 500kr/månad inklusive halm) ingår sommar- och vinterhage, uppvärmd sadelkammare, spolspilta och Torns Ryttarförenings anläggning innehållande tre ridhus, upplyst paddock och galoppslinga med terränghinder. I gengäld för nyttjandet av anläggningen är boxinnehavaren gemensamt ansvarig, tillsammans med övriga boxinnehavare för underhåll av anläggning, samt att hjälpa till vid tävling. Sex veckor under sommaren är betalningsfria då stallet stängs. Grovfoder (hö och hösilage av god kvalitet) köps in gemensamt. För att få stallplats krävs att den sökande är minst 18 år (16 med ansvarig hästvan målsman) och positivt om denne är tävlingsinriktad då Torns RF är en aktiv tävlingsklubb. För mer info se www.torns.org.

  Låter det intressant? Skicka då en kort beskrivning av dig och din häst och om du är medlem i Torns RF sedan tidigare till axelgard@torns.org så hör vi av oss så fort som möjligt! Ingen kontakt via Hästnet!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Lund, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad