Ledig stallplats på Torns Ryttarförening i Lund!

 • Annonsid: 1589439
 • 2 månader sedan
 • 643 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Anläggningen ligger i Vallkärra, på cirka 20 minuters cykelavstånd från Lund C, och har tre ridhus, utebana, samt galoppspår med enklare terränghinder.

  I upplägget ingår att din ponny går i ridskoleverksamhet med små grupper tre dagar per vecka till en början. Efter en period kan det övergå till att din ponny går två dagar per vecka. De dagar som hästen går i verksamhet sköts den av personal, ett perfekt upplägg för er som har egen ponny men även önskar några dagar hästledigt i veckan.

  I hyran på 1 400:- /månad för ponny ingår ut- och insläpp, morgon- och lunchfodring på vardagar samt foder och halm. Det ingår även mockning de dagar hästen går i verksamhet och dressyrlektion i grupp en gång i veckan. Kvällar, helger och lov delar stallets cirka 35 familjer på stallpassen.

  Vi har fin gemenskap i stallet och ordnar t.ex. hopp- och dressyrträningar, tävlingar, har flera olika lag, sköter vår anläggning och förening gemensamt och har en aktiv ungdomssektion.

  Välkommen med din intresseanmälan!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Lund, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad