Lediga stallplatser

 • Annonsid: 1363247
 • 2 månader sedan
 • 1322 Visningar
 • 44 Favoritmarkeringar
1 700 kr


  Nu har vi 1 ledig ponnybox & 1 ledig storhäst box i vårt mysiga kollektiv på en gård i Farsta! Vi finns i direkt anslutning till Orlångens naturreservat med fantastiskt fina ridvägar. I stallet finns 10 boxar, spolspilta, uppvärmd sadelkammare, förråd för strö och en stor upplyst ridbana.
  Det kommer regelbundet islandshästtränare, hopp- & dressyrtränare ut till gården.
  Hästarna går ihop i blandflock bestående av storhästar (av olika raser) & islandshästar, med lång utevistelse varje dag i kuperad hage.
  Alla in och utsläpp görs enligt schema. Varje box har ca 9-10 pass/månad fördelat på utsläpp, intag och nattfodring. (Lunchgrind vid lunchfodring)

  Kallhyra 1700 kr/ponnybox , 1800kr/storhäst box. Hökostnad tillkommer beroende på åtgången kilo/dygn, samt en mindre kollektivavgift för gödseltömning m.m (ca 150kr/mån).
  Kollektivet köper gemensamt in hö. Strö står man för själv, men vi gör ofta gemensamma beställningar.

  Boxplats hyrs sep-maj & däremellan bete på separat avtal.
  För oss är det viktigt att både du som ryttare och att din häst passar in hos oss och därför vill vi att ni lämnar referenser från tidigare stall.
  Vi ser gärna aktiva hästägare & trevliga lätthanterade hästar med vana av blandflock.
  Hör gärna av er om ni vill veta mer!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad